Dental Higiénikus

Izsóné Katona Tünde

Izsóné Katona Tünde vagyok.1990-ben Fogászati asszisztensként kezdtem a pályafutásomat. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen állami és magánrendelőkben is dolgozhattam, így sok mindent elsajátítottam a szakmával kapcsolatban. Tapasztalatot szereztem a fogszabályozásban, a szájsebészetben és az általános fogászati kezelésekben egyaránt. Szeretem a hivatásom, ezért fontosnak tartottam a folyamatos fejlődést, így 2007-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi szakképesítést a Bókay János két tannyelvű Szakközépiskolában.2012 óta vagyok a Dental Network hálózat csapatának tagja ahol nagyon sokat tanultam. Igyekszem és törekszem arra, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon Rendelőnkből.

Legfrissebb Vélemények

a klininkánkba látogató vendégeinktől

Földi Adrienn

Kiemelkedő színvonalú rendkívül profi fogászat Újpesten (azon belül is Megyer városrészben), ahol maximális odafigyeléssel végzett precíz ellátásban volt részem az elmúlt hónapokban.

Olvasson Tovább >

Szabó Kata

Szeretném Nektek még egyszer megköszönni, hogy ilyen széppé varázsoltátok a fogaimat. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel, nagyon tetszik

Olvasson Tovább >

Foglaljon egy időpontot
Izsóné Katona Tünde