Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Pulay Zoltán

Dr. Pulay Zoltán vagyok, 37 éves, egy gyermek édesapja.

2009-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetemen Cum Laude minősítéssel, és 2013-ban megszereztem a fogszabályozó szakorvosi címet is! Ettől kezdve munkámat kizárólag a fogszabályozás szakterületére fókuszáltam, és több vezető budapesti rendelőben dolgoztam (Gáspár Medical Center, Medicover fogászat).

2014-töl Németországban kezdtem először alkalmazott szakorvosként dolgozni, majd saját fogszabályozó szakrendelőt nyitottam.  Németországban elvégeztem a craniofaciális betegségek terápiája nevü két éves posztgraduális képzést, majd megszereztem az invisalign certifikációt.

2020 óta az ugyancsak fogszabályozó szakorvos feleségemmel visszatértem Magyarországra, hogy hazánkban kamatoztassuk a külföldön szerzett tudásunkat.

Legfrissebb Vélemények

a klininkánkba látogató vendégeinktől

Kalló Gábor

Először voltam itt,de olyan légkör fogadott mintha évek òta ide jàrnék,mind a személyzet ,mind a környezet családias hangulatot sugàroz,amely azonnal eloszlatja az emberben a fogorvostòl valò félelmet. Az egész Team nagyon barátsàgos és ami a legfontosabb,szakmailag a legmagasabb fokon felkészült minden tekintetben. Empàtia,szakmaiság,minden egy helyen. Mindenkinek ajànlom bátran. Köszönöm az egész Csapatnak a munkát

Olvasson Tovább >

Foglaljon egy időpontot
Dr. Pulay Zoltán