Fogorvos

Dr. Babó Dániel István

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egyetemi éveim alatt korán a szájsebészet irányába orientálódtam.

Másodéves koromtól egészen az egyetem végéig önszorgalomból sokszor jártam be a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályára, ahol sok mindent volt lehetőségem tanulni, tapasztalni, jelenleg itt mint dento-alveolaris sebész
rezidens dolgozom.

A szájsebészeten kívül az elveszett fogak pótlásával foglalkozó fogpótlástan, valamint a fogágybetegség gyógyításával foglalkozó parodontológia felé is nagy érdeklődéssel fordulok.

Fontosnak tartom és hiszek a „specializációban”, a szakmán belüli kooperációban mert ez szolgálja leginkább a páciensek érdekét és a teljes szájrehabilitáció hosszú távú sikerességéért.

A páciensek jelentős része szorong, fél legyen szó bármilyen beavatkozásról. Kezeléseim során elsődlegesen a kezdeti szorongás oldására, egy közvetlen beszélgetés kialakítására törekszem, ezáltal lehetőség nyílik a félelem és fájdalommentes gyógyításra.


Általam végzett kezelések:

  • Konzerváló fogászat (tömések)
  • Szájsebészet (egyszerű és sebészi fogeltávolítások)
  • Protetika (rögzített és kivehető fogpótlások)

Legfrissebb Vélemények

a klininkánkba látogató vendégeinktől

Kalló Gábor

Először voltam itt,de olyan légkör fogadott mintha évek òta ide jàrnék,mind a személyzet ,mind a környezet családias hangulatot sugàroz,amely azonnal eloszlatja az emberben a fogorvostòl valò félelmet. Az egész Team nagyon barátsàgos és ami a legfontosabb,szakmailag a legmagasabb fokon felkészült minden tekintetben. Empàtia,szakmaiság,minden egy helyen. Mindenkinek ajànlom bátran. Köszönöm az egész Csapatnak a munkát

Olvasson Tovább >

Foglaljon egy időpontot
Dr. Babó Dániel István